<..." />

Bosch afectat de mutarea unor operațiuni Renault în Maroc și Rusia

Afacerile grupului german Bosch în Romania vor scădea anul acesta cu circa 10 milioane de euro față de anul trecut, la 176 milioane de euro, ca urmare a mutării unor operațiuni Renault în Maroc și Rusia. Anul trecut, compania a înregistrat o cifra de afaceri mai mare cu 17% față de anul anterior, la 188 milioane de euro. foto

„Producția unei părțti componente este stabilită cu un constructor auto pe o perioadă de minim 5 ani. Pentru Bosch este indiferent unde va fi livrată acea cantitate de componente stabilită prin contract, în Romania sau Maroc.

Noi oricum nu produceam doar pentru Romania ci pentru grupul Renault în sine. Ne-a fost de la bun început clar că producția Renault se va muta și că piesele respective vor fi necesare ulterior în Maroc sau Rusia.

Afacerile Bosch vor scădea în Romania, dar vor creste în țările respective”, a declarat Brigitte Eble, directorul general al Robert Bosch și reprezentant al grupului pentru România.

Industria auto reprezintă circa 60% din afacerile Bosch în România și în celelalte țări unde este prezentă compania… citește tot aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − five =