Bilete de tren cu 15% mai ieftine cu MasterCard sau Maestro, în decembrie

Biletele de tren cumpărate online şi plătite cu un card MasterCard sau Maestro vor fi cu 15% mai ieftine pe tot parcursul lunii decembrie, 5% din cuantumul discountului fiind acordat de către CFR Călători, se arată într-un comunicat de presă al companiei de transport feroviar. foto

Astfel, reducerea se aplică la preţul de vânzare de la casa de bilete, 5% fiind acordată de CFR Călători, iar 10% de către MasterCard.

Potrivit CFR Călători, pentru a accesa oferta promoţională, posesorii unui card MasterCard sau Maestro trebuie să intre pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la secţiunea ‘Cumpărare bilete’ şi să-şi înregistreze un cont.

După ce au completat toate datele necesare, aceştia aleg destinaţia şi confirmă plata cu cardul prin serviciul E-Commerce oferit de Raiffeisen Bank. La final, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului, care nu este obligatoriu de tipărit, pentru că identificarea în tren are loc pe baza ID-ului de bilet sau a buletinului de identitate.

Serviciul Bilete CFR online/e-commerce este oferit de CFR Călători şi Raiffeisen Bank. Pe site-ul www.cfrcalatori.ro, toţi cei interesaţi pot găsi mai multe informaţii despre utilizarea sa şi despre oferta lunii decembrie, valabilă pentru cardurile MasterCard şi Maestro… citește tot pe www.capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − 6 =