Anul 2012 a insemnat un ..." />

Bilanțul autostrăzilor la final de an

Anul 2012 a insemnat un an record in ceea ce priveste numarul de kilometri de autostrada inaugurati – peste 140 de kilometri. Mai mult, anul 2013 se anunta a fi si mai prolific si ar urma sa stabileasca un nou record – 230 de kilometri de autostrada finalizati, potrivit informatiilor CNADNR.

Cu toate acestea, anul 2014 se anunta a fi unul foarte „sec”. In 2012, guvernul nu a semnat niciun contract pentru noi tronsoane de autostrazi, iar acest lucru se va vedea cel mai bine in anul 2014 cand e posibil ca singurele tronsoane de autostrada care ar putea fi inaugurate sa fie doar cele care, din cauza intarzierilor, nu vor fi gata in 2013.

2011 – Un record: 70 de km de autostrada finalizati

In 2011, autoritatile de atunci au inaugurat aproximativ 70 de kilometri de autostrada, desi atat premierul Emil Boc, cat si ministrul transporturilor sperau sa dea in folosire pana la finele anului trecut 125 de kilometri de autostrada.

Planurile le-au fost date peste cap de lucrarile neterminate la cei 55 de kilometri de autostrada dintre Bucuresti si Ploiesti. Chiar si asa, 2011 cu cei 70 de kilometri de autostrada ai sai s-a dovedit a fi cel mai prolific an de dupa revolutie, din punct de vedere al numarului de kilometri de autostrada terminati… citește tot aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − 8 =