Republica..." />

Belarus și Letonia simplifică procedurile la graniță

Republica Belarus și Letonia s-au înțeles să simplifice procedurile la graniță și să reducă tarifele la serviciile de roaming, a anunțat secretarul de stat din Ministerul Economiei din Letonia, Iuris Puțe, după ședința comisiei interguvernamentale belaruso-letonă privind cooperarea economică și științifico-tehnică. foto

Colaborarea dintre cele două țări se bucură de succes, a subliniat oficialul leton. În domeniul logistic, transbordarea mărfurilor din Belarus prin porturile din Letonia în acest an a înregistrat o creștere semnificativă. „Există multe idei privind dezvoltarea logistică. Ne dorim deschiderea unui centru logistic pentru simplificarea procedurilor la graniță și lucrăm asupra unui proiect. Oamenii de afaceri din țările noastre ne-au chemat să negociem asupra tarifelor pentru transportul feroviar”, a subliniat Iuris Puțe. 

În domeniul telefoniei mobile, părțile au convenit să semneze până la sfârșitul acestui an un protocol care va prevedea reducerea tarifelor pentru serviciilor de roaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + thirteen =