Filiala ce..." />

AvtoVAZ a deschis primul magazin de piese de schimb

Filiala celui mai mare producător auto din Rusia, AvtoVAZ, şi distribuitorul oficial de piese de schimb Lada au deschis împreună primul magazin de vânzare cu amănuntul a pieselor de schimb, sub marca Lada Detali, în oraşul rus Togliatti (denumit tradiţional Oraşul AvtoVAZ, aflat în Regiunea Samara). foto

Gigantul auto menţionează într-un comunicat de presă că deschiderea magazinului este primul pas pentru dezvoltarea reţelei de magazine în care piesele originale pentru atomobilele Lada vor fi comercializate cu ridicata.

În perioada anilor 2012 – 2014, AvtoVAZ intenţionează să deschidă aproximativ 2.500 de magazine de acest fel. Potrivit conducerii companiei auto, magazinele de piese de schimb trebuie să fie în toate oraşele ruseşti cu o populaţie de peste 50.000 de persoane.

„Proprietarii autoturismelor Lada vor putea să cumpere fiecare piesă de schimb necesară în magazinele Lada Detali. Ei vor mai beneficia de consulaţie tehnică şi vor putea să se adreseze direct reprezentanţilor fabricii producătoare”, se arată în comunicatul de presă AvtoVAZ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + eight =