Avioanele decolează cu întârziere pe Aeroportul Otopeni, dar nu sunt curse anulate

Traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă pe cele două aeroporturi din Capitală, avioanele decolează cu întârziere, dar nu era nicio cursă anulată până la ora 7:45, informează Compania Națională Aeroporturi București. Valentin Iordache, purtător de cuvânt al aeroportului Henri Coandă, oferă mai multe amănunte în materialul video. foto

Reprezentanții companiei subliniază că, pe aeroportul Henri Coandă, din cauza condițiilor meteo, unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot ajunge sau depăși o oră.

„Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime și sunt asigurate condițiile pentru desfășurarea în deplină siguranță a operațiunilor aeriene. Compania Națională Aeroporturi București recomandă pasagerilor să își ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport”, se menționează în comunicat CNAB.

Sursa: www.stiri.tvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + five =