ANM va emite în ..." />

Avertizare de ninsori şi viscol joi şi vineri

Administraţia Naţională de Meteorologie va emite în orele următoare o avertizare de ninsori şi viscol în principal pentru judeţele din sudul ţării, sudul Moldovei, Muntenia şi Dobrogea, a anunţat la Guvern conducerea ANM.

Avertizarea va fi valabilă pentru perioada 24 ianuarie, ora 18.00-25 ianuarie, ora 20.00, şi va lua în calcul precipitaţii de peste 25 litri/metru pătrat, care în sudul Moldovei se vor transforma în ninsoare.

Pentru vineri, autorităţile se aşteaptă la ninsori abundente, viscol şi polei în Moldova, Muntenia, Dobrogea şi zona montană.

Conform Realitatea.net, miercuri vremea rămâne mai caldă decât în mod obişnuit, mai ales în jumătatea sudică a ţării. Norii acoperă treptat cerul, iar în nordul şi nord-estul ţării din loc în loc mai sunt posibile ninsori slabe.

Spre seară, precipitaţiile îşi fac apariţia şi în regiunile sudice, deocamdată sub formă de ploaie. Vântul se intensifică treptat în sudul Banatului, în Oltenia şi în Muntenia, iar maximele termice se vor încadra între minus 3 şi 11 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 3 =