Cod galben de polei şi ceaţă în cinci judeţe din ţară

Meteorologii au avertizat că în judeţele Suceava, Neamţ şi Bacău este polei, iar pe drumurile naţionale şi judeţene din Galaţi şi Vrancea este ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 200 de metri. foto

Avertizarea nowcasting cod galben de polei şi ceaţă emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru cele cinci judeţe este valabilă până la ora 11.00.

De asemenea, în judeţul Olt, inclusiv în municipiul Slatina, vor fi intensificări ale vântului ce pot depăşi la rafală 60 – 65 de kilometri pe oră. Avertizarea nowcasting de vânt puternic este valabilă până la ora 13.00. 

Avertizarea cod galben de ninsori şi viscol emisă pentru Moldova, Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, nordul Olteniei şi al Munteniei a intrat în vigoare vineri dimineaţă.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, vineri, între orele 06.00 şi 18.00, va ninge în judeţele Suceava, Neamţ, Botoşani, Bacău, iar în judeţele Iaşi, Vaslui şi Vrancea vor fi precipitaţii mixte, favorizând depuneri de polei.

În cea mai mare parte a zonei montane va ninge abundent, iar vântul va sufla tare, în special pe creste, viscolind şi spulberând zăpada… citește tot pe www.mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 − 2 =