Compania..." />

Avertisment CNADNR pentru şoferi privind rovinieta

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunţă participanţii la trafic că, începând de joi, 30.04.2015, vor fi puse în funcţiune pe reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi din România două noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul cărora vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzătoare a tarifului de utilizare (rovinieta), în vederea sancţionării cu amendă contravenţională. foto
Până la data de 30.04.2015 controlul valabilităţii rovinietei se efectua prin intermediul a 70 puncte fixe de control, 14 puncte mobile de control, prin intermediul personalului cu drept de verificare a deţinerii rovinietei valabile aparţinând Inspectoratului General al Poliţiei Române, Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier şi prin intermediul personalului CNADNR în punctele de trecere a frontierelor.

Punctele de control puse în funcţiune la data de 30.04.2015, sunt amplasate în zone în care acestea nu pot fi evitate de către conducătorii auto.

Totodată, compania națională de drumuri mai informează că în anul 2015 vor mai fi puse în funcţiune încă două puncte de control valabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =