Noul băia..." />

Audi RS7 Sportback debutează la Salonul Auto Detroit

Noul băiat rău al germanilor de la Audi şi-a făcut apariţia pe scena internaţională la Salonul Auto Detroit, iar supradimensionatul coupe în cinci uşi e gata să-şi arate colţii pe şosele.

Nemţii îşi respectă blazonul şi noul membru al gamei RS vine la Salonul Auto Detroit echipat cu un propulsor atins de trendul downsizing. Este vorba despre un motor 4.0 TFSI V8 bi-turbo, o uzină de putere ce dezvoltă 560 CP disponibili în plaja 5.700-6.700 rpm şi un cuplu maxim de 700 Nm ce poate fi exploatat între 1.750 şi 5.500 rpm.

Cam acestea sunt datele de pe hârtie, însă conform Audi, în practică acestea duc la un sprint de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde. Deşi viteza maximă este limitată standard la 250 km/h, clienţii pot opta fie pentru un pachet dinamic ce permite o viteză maximă de 280 km/h fie pentru pachetul dinamic plus, care oferă o viteză maximă de 305 km/h.

Sistemul Quattro de tracţiune integrală este standard pentru Audi RS7 Sportback, în vreme ce transmisia automată cu opt trepte a fost special ajustată pentru a se plia pe caracterul sportiv emanat de coupe-ul german… tot pe ProMotor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − seventeen =