Grupul..." />

AsstrA rezumă rezultatele primei jumătăți a anului 2019

Grupul de firme AsstrA-Associated Traffic AG își prezintă rezultatele pentru prima jumătate a anului 2019.

Cifra de afaceri a grupului corporativ pentru primele 6 luni ale anului 2019 s-a ridicat la 160 de milioane de euro, ceea ce reprezintă cu 23% mai mult decât în aceeași perioadă a anului 2018. Din ianuarie până în iunie, specialiștii companiei au procesat 76.500 de comenzi. Ponderea mărfurilor transportate a crescut cu 44% față de prima jumătate a anului 2018 și s-a ridicat la 1,9 milioane de tone. În această perioadă, AsstrA a adus la bord 1.492 de clienți noi.

87% din tranzacțiile AsstrA s-au desfășurat în sectorul transportului rutier. Transportul maritim și feroviar reprezintă fiecare 4% din totalul tranzacțiilor și 2% din transportul aerian. Vămuirea, asigurarea, depozitarea și diverse alte servicii au reprezentat restul de 3%.

Transportul rutier este cel mai mare generator de venituri al companiei, reprezentând 72% din cifra de afaceri a grupului. Transportul feroviar a adus 15%, iar containerele maritime 13%.

De la începutul anului, reprezentanții vamali ai grupului au emis mai mult de 700 de declarații pentru mărfuri.

Bunurile transportate cel mai frecvent de AsstrA au fost pentru sectorul FMCG, cu 18% din volumul de transport. Moda și frumusețe, produse de prelucrare a lemnului și produse chimice au urmat cu 13%, 11% și, respectiv, 10%.

Clienții AsstrA-Associated Traffic AG primesc servicii complete de transport internațional de marfă pe 1.070 de rute din America, Asia și Europa.

Echipa AsstrA a adăugat mai mult de 30 de noi rute de transport în prima jumătate a anului 2019, inclusiv Luxemburg – Ucraina, Suedia – Norvegia, Slovenia – Franța, Polonia – Danemarca, Turcia – Arabia Saudită și multe altele.

„Abordarea noastră orientată spre deservirea anumitor sectoare industriale întărește poziția noastră. AsstrA Pharma, AsstrA Manufacturing Transport și AsstrA Automotive sunt toate unități noi care câștigă un impuls bun și continuăm să ne extindem rețeaua de sucursale în Europa și în întreaga lume. Am deschis sucursale în Hof, Germania și Lipetsk, Rusia, iar în viitorul apropiat deschidem o filială în Lyon, Franța, cu mai multe planificări pentru Helsinki, Budapesta, Barcelona și New Jersey în SUA „, a declarat Directorul Executiv al AsstrA-Associated Traffic AG Dmitry Lagun.

„Sunt recunoscător echipei pentru performanța lor în condiții de piață dificile. De asemenea, doresc să mulțumesc clienților și partenerilor noștri pentru încrederea și cooperarea lor puternică. Vom continua să îmbunătățim calitatea serviciilor noastre și așteptăm cu nerăbdare să obținem și mai multe comenzi în a doua jumătate a anului 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 5 =