O afacere de ..." />

AsstrA Networks pe drumul către succes în Italia

O afacere de succes depinde în mare măsură de întâlniri care construiesc sau forjează relații personale, împărtășesc informații și ajută la recunoașterea, crearea și exploatarea pe noi oportunități. Grupul internațional de transport și logistică AsstrA-Associated Traffic AG este conștient de acest principiu și participă activ la evenimentele din industrie.

Primăvara aceasta a fost deosebit de aglomerată pentru grupul corporativ din Italia, unde specialiști din biroul AsstrA din Bergamo și alte sucursale au luat parte la mai multe evenimente internaționale importante.

Primul eveniment a fost expoziția MADE, o arhitectură internațională și expoziția de comerț din industria construcțiilor care a avut loc în perioada 13-16 martie la Fiera Milano, Rho, Italia. Este una dintre cele mai importante spectacole comerciale din Europa – și cea mai importantă din Italia. Această platformă reunește noi idei și noi produse în lumea construcțiilor, generând în același timp contacte la nivel înalt între cumpărători și furnizori.

Alberto Rota, Specialist în Vânzări de la AsstrA Italia, subliniază: „Expozițiile ca acestea sunt foarte utile și eficiente din punct de vedere al timpului pentru a ajunge la Clienții actuali în vederea consolidării colaborării. Am reușit să obținem cereri mari la fața locului sau în câteva zile după aceea – și, prin urmare, avem șanse bune să construim rapid relații de afaceri. În plus, am reușit să facem impresii inițiale bune și prietenoase clientului fără formalitățile care însoțesc de obicei apelurile telefonice și e-mailurile. „

Specialiștii AsstrA au participat, de asemenea, la cea de-a opta ediție Made in Steel, care a avut loc între 14 și 16 mai 2019 în Rho, Milano – cea mai importantă expoziție din Europa de Sud a industriei siderurgice. Este atât o conferință, cât și o expoziție: echilibrul perfect între afaceri și dezbatere, operațiunile hands-on și reflecția. Realizat la fiecare doi ani, Made in Steel aduce actorii cheie din industria siderurgică împreună sub un singur acoperiș – de la producători până la utilizatori – pentru a face bilanțul locurilor în care se desfășoară acest sector.

Alberto Rota împărtășește opinia sa despre acest eveniment: „Vizita noastră la Made in Steel a fost cu adevărat fructuoasă. Toate cele mai mari companii din industria metalurgică au fost acolo într-un singur loc și am putut interacționa cu managerii lor de logistică într-un mod care pur și simplu nu este posibil la telefon. Discuțiile față în față reprezintă cea mai eficientă modalitate de a obține informații detaliate despre factorii de decizie, destinațiile, nevoile și cerințele clientului.

Nataliya Sheremetyeva, Senior Specialist în Vânzări de la AsstrA Italia, adaugă că atmosfera de la expoziție a fost foarte prietenoasă și favorabilă discuțiilor. „Participanții au manifestat un mare interes în serviciile AsstrA. Am fost impresionată în special de expoziția Made In Steel, unde au fost prezentate standurile principalilor jucători ai industriei metalurgice. Mulți dintre ei au fost prezenți de către membrii echipei de logistică cu care am fost fericiți să stabilim relații. De asemenea, a fost posibil să discutăm noi oportunități de afaceri cu unii dintre Partenerii noștri actuali importanți „.

Nu în ultimul rând, a avut loc Summit-ul Industrial Valve (IVS), desfășurat în perioada 22-23 mai în Bergamo. Organizat la fiecare doi ani, acest eveniment vizează reunirea tuturor factorilor de decizie implicați în lanțul de aprovizionare, tehnologia supapelor și soluțiile de control al fluxului din industria supapelor. IVS oferă un forum bienal unde liderii din industrie pot aborda probleme tehnice, pot prezenta tehnologii inovatoare și pot împărtăși lecțiile învățate.

Nataliya Sheremetyeva a declarat: „Participarea la expoziție ne-a ajutat să analizăm nevoile pieței, să înțelegem afacerile Partenerilor noștri și să studiem tendințele pieței. Pe baza informațiilor primite, echipa AsstrA lucrează la dezvoltarea unor soluții logistice inovatoare care vor permite optimizarea și aducerea de noi beneficii clienților AsstrA.

Cred că participarea la expoziții oferă o oportunitate uimitoare de a crea o listă bună de noi oportunități. Am început deja să lucrăm cu unii Parteneri pentru care specialiștii AsstrA au propus scheme de livrare optime. Acum explorăm oportunitatea de a prezenta AsstrA cu un stand propriu la una dintre expozițiile de transport din Italia „.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 1 =