America de Nord, Africa, Europa și A..." />

ASSTRA leagă continentele

America de Nord, Africa, Europa și Asia. Ele sunt departe și foarte diferite unul de celălalt. La prima vedere, transportul de pe un continent pe altul ar putea părea incredibil de complicat. De fapt, cu AsstrA orizontul nu este o limită …

Clienții grupului internațional de transport și logistică AsstrA-Associated Traffic AG beneficiază de transport de mărfuri containerizate intercontinentale profesionale și sigure din întreaga lume.

După cum menționează Luba Zakharava, Country Manager AsstrA Italia, „Transportul mărfurilor pe distanțe lungi, cum ar fi cele între continente, este cel mai eficient din punct de vedere al costurilor prin transportul maritim. Bunurile de transport maritim sunt populare și datorită capacității mari de încărcare a navelor maritime și restricțiilor minime privind capacitatea navelor de transport. Clienții AsstrA pot profita din plin de transportul de marfă containerizat de înaltă calitate și de serviciile conexe. Acest mod de transport este fiabil și eficient, în special în cazul livrărilor intercontinentale de lungă distanță. Având în vedere cerințele individuale ale clienților, echipa experimentată a AsstrA oferă rute optime de transport de marfă pentru containere la prețuri competitive. Nu contează cât de departe este destinația. AsstrA leagă toate continentele. „

 

Europa – America de Nord

La începutul acestui an, unul dintre clienții principali ai AsstrA a profitat de transportul maritim pentru a livra mașini de finisare a metalelor din Italia în Mexic.

„Echipa AsstrA a organizat transportul încărcăturii pe 6 containere cu rafturi plate. Camioane speciale din Italia au transportat mărfurile până la portul din Genova, unde specialiștii au atașat încărcătura la unitățile de rafturi plate. După aceea, experții companiei s-au asigurat că toate procedurile au fost urmate corespunzător, deoarece marfa a fost încărcată într-o navă transoceanică, care a livrat încărcătura către punctul de destinație din Mexic. Ceea ce a fost remarcabil în acest proiect a fost că încărcarea și depozitarea încărcăturii în port trebuia să se finalizeze în numai 2 zile. Clientul AsstrA a beneficiat de un serviciu de înaltă calitate și de mare viteză „, explică Marco Casali, expert al diviziei AsstrA Sea Freight & Project Cargo Division.

 

Europa – Africa

Clienții AsstrA pot beneficia și de transportul maritim în Africa.

„În 2018, un partener AsstrA a profitat de transportul maritim profesionist intercontinental pentru a furniza echipamente tehnologice celei mai mari companii italiene de petrol și gaze, care construiește o rafinărie în Luanda, Angola. A fost un proiect foarte interesant. Din septembrie 2018 până în martie 2019, experții AsstrA au transportat echipamente tehnologice la noua rafinărie din Luanda, Angola. Pentru a implementa proiectul în condiții de siguranță si la timp, specialiștii AsstrA au livrat marfa cu 1 platforma rabatabilă si 10 containere. Expedițiile către Angola sunt deosebit de complicate datorită documentației cerute de autoritățile angoleze. Acestea trebuie să fie aprobate la momentul expedierii. Datorită experienței echipei AsstrA, clientul a primit soluții de transport maritim personalizate care îndeplineau toate cerințele „, rezumă Stefano Morlini, Specialist în Vânzări AsstrA.

Un alt proiect interesant de transport maritim de marfă, realizat de experții AsstrA, a implicat transportul maritim de marfă din Italia în Egipt.

Stefano Morlini subliniază: „La sfârșitul lunii februarie și începutul lunii martie a acestui an, clientul nostru din industria metalurgică a profitat de serviciul de transport maritim de înaltă calitate al AsstrA din Italia în Egipt. Experții AsstrA au organizat livrarea unei linii complete de mașini pentru prelucrarea metalelor în 2 loturi la Portul Said, Egipt. Toate mărfurile au fost expediate în 20 containere deschise și recipiente uscate. Clientul AsstrA a primit soluții extrem de punctuale pentru toate provocările urgente. Partenerul a fost pe deplin mulțumit și, ca rezultat, echipa AsstrA a câștigat încrederea și respectul față de Client „.

 

Europa – Asia

Clienții AsstrA beneficiază, de asemenea, de serviciile de transport maritim din Orient. De exemplu din China.

„Recent, clientul nostru din industria metalurgică a primit un transport maritim profesionist de piese de mașini de construcții și de produse metalice din China în Italia. Marfa a fost transportată în 2 loturi de 18 containere. Experții AsstrA au descărcat încărcătura într-un depozit partener din Trieste și au reîncărcat-o în camioane standard care au fost trimise în Rusia. Proiectul a fost o mare aventură. Experții AsstrA s-au confruntat cu multe provocări. Expeditorul din China a deteriorat o carcasă din lemn în timp ce a încărcat-o și nu a informat clientul în Italia despre asta. În cursul descărcării, echipa de containere AsstrA a descoperit daunele, a informat Clientul și a reconstruit cazul cu experți din port pentru a asigura cel mai înalt nivel de serviciu. Clientul a primit toate aceste servicii profesionale în mai puțin de o săptămână în sezonul de vârf! „, Subliniază Artem Martyanov, Specialist în Divizia de Containere din Europa.

Transportul maritim către Filipine? Bucată de tort!

După cum explică Marco Casali: „Clienții AsstrA beneficiază de livrări la timp și sigure chiar și în cele mai îndepărtate destinații, cum ar fi Filipine. Un client AsstrA din sectorul construcțiilor a profitat de transportul containerelor de materiale de construcție uscate de 30 x 40 ‘pentru o fermă de pui de 2 loturi. Toate containerele au fost încărcate în mai puțin de o săptămână. Amintiți-vă de AsstrA atunci când sunteți în vacanță în Filipine într-un restaurant frumos care unde se servește pui prăjit. Buon appetito! „

 

AsstrA livrează regulat sute de containere în întreaga lume în locuri precum Australia, Noua Zelandă, India, Africa de Sud și alte țări. Clienții grupului corporativ pot beneficia de serviciile complexe de transport maritim de marfă organizate de experții AsstrA specializați în livrarea de mărfuri care necesită operațiuni complexe. Clienții beneficiază de un sprijin excelent nu numai pentru containerele de cutie, ci și în cazul în care sunt implicate echipamente speciale și mărfuri în afara gabaritului (OOG). AsstrA leagă continentele. Cu grupul de companii AsstrA, orizontul nu este o limită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 3 =