AsstrA expozant la Transport Logistic 2019, evenimentul european de la care nu poate lipsi nici o industrie

Având aproape 40 de ani de istorie, cu o prezență în medie de peste 2.000 de expozanți și 60.000 de vizitatori din 120 de țări și regiuni și 15 hectare de spațiu expozițional, Transport Logistic merită în mod corect statutul său de “Principalul eveniment european în domeniul transporturilor și logisticii”. Conform tradiției, în acest an evenimentul va avea loc la München, Germania, în perioada 4 – 7 iunie.

În 2019, experții de la AsstrA-Associated Traffic AG vor vizita din nou Transport Logistic. Grupul corporativ va fi reprezentat la standul propriu nr. 352 din sala A4. Specialiștii AsstrA se vor întâlni personal cu partenerii și clienții să răspundă la toate întrebările și să ofere consultanță profesională fiecărui vizitator.

„Participarea la evenimentele din industrie – în special la cele mari precum Transport Logistic din München – ajută compania să-și îmbunătățească performanțele. Clienții și partenerii care vizitează expoziția vor avea ocazia să-și răspundă la întrebări și să primească un sfat profesionist, unul-la-unu, de la specialiștii noștri. Pentru experții AsstrA, care lucrează în fiecare zi în industria de transport și logistică, aceasta este o oportunitate de a învăța despre știri și tendințele pieței. În plus, participarea la evenimentele din industrie ne ajută să obținem feedback despre operațiunile noastre. Acest lucru este necesar pentru a ne continua imbunatatirea tuturor proceselor noastre si pentru a oferi clientilor un nivel mai ridicat de servicii „, spune Yuliya Sadovodova, Director al diviziei de vanzari Asstra DACH.

Transport Logistic se desfășoară în München, la fiecare 2 ani. În 2019, principalul leitmotiv va fi implementarea proceselor IT. Principalele teme abordate în acest an vor include creșterea pieței de comerț electronic, digitalizarea proceselor de afaceri, impactul industriei 4.0 asupra transportului și logisticii.

AsstrA-Associated Traffic AG va continua să pună experți în centrul evenimentelor de transport și logistică, astfel încât clienții și partenerii să primească servicii tot mai rapide, mai eficiente și mai fiabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =