Târgurile de ..." />

AsstrA debutează la Târgurile de Locuri de Muncă

Târgurile de locuri de muncă oferă mai mult decât o simplă șansă de a satisface nevoile de angajare. De asemenea, acestea reprezintă o oportunitate de a promova o companie și serviciile acesteia, de a stabili brand-ul companiei în comunitate și, de asemenea, de a verifica concurența și ceea ce fac.

În noiembrie 2019, furnizorul internațional de servicii de transport și logistică AsstrA-Associated Traffic AG a participat la două târguri de locuri de muncă: TransLogistica Jobs în Varșovia, Polonia și Locuri de muncă în transport în București, România. Participarea a un debut de succes cu certitudine.

„Pentru AsstrA, târgurile de carieră de la Varșovia și București au fost o experiență complet nouă, subliniază managerul AsstrA HR Aleksandra Pakush.

 Principalul obiectiv al acestor două evenimente a fost să spună industriei transporturilor și logisticii din Polonia și România că AsstrA este un angajator atractiv care oferă o mulțime de oportunități de dezvoltare atât pentru specialiști experimentați, cât și pentru tineri începători. ”

AsstrA Bucharest Office Manager, Monica-Gabriela Vasile, comentează: „Prima dată evenimentul Locuri de muncă în Transport din București a fost o experiență foarte plăcută. S-a adresat studenților și absolvenților de la Facultatea de Transport a Institutului Politehnic din București.

Ne-am conectat cu studenții și absolvenții, vorbind față în față cu ei, răspunzând la întrebările lor și ajutându-i să își facă CV-urile să arate mai bine. Au participat, de asemenea, multe alte companii precum DSV, DB Schenker și Kuehne Nagel ”.

„Suntem foarte bucuroși că un număr atât de mare de studenți au participat la eveniment. Mulți dintre ei au venit la standul nostru și au arătat un mare interes. Am realizat multe interviuri individuale promițătoare. Anul viitor, AsstrA intenționează, de asemenea, să participe la Job Transport București ”, subliniază AsstrA România Country Manager, Paweł Iwanow-Kołakowski.

Potrivit Aleksandrei Pakush, deși este încă prea devreme pentru a evalua beneficiile măsurabile ale participării AsstrA la târgurile de locuri de muncă, este posibil să se evalueze impactul emoțional pe care l-au avut.

„Am experimentat o mulțime de emoții pozitive în timpul TransLogistica Jobs din Varșovia. O discuție cu un candidat în timpul unui târg de locuri de muncă nu este doar un interviu clasic de angajare. Este o discuție informală în care încercați să ajutați oamenii să afle ce calificări le lipsește, care merită să fie obținute în timp ce încă studiază și ce noi provocări se pot aștepta să lucreze la AsstrA. Am fost impresionat de câți studenți sunt interesați să lucreze în industria logistică, deoarece mulți dintre ei știu deja ce își doresc în viață. Motivația clară este jumătatea luptei în găsirea unui loc de muncă de vis.

 Fusesem convins că târgurile de locuri de muncă erau vizitate doar de studenți. Dar la eveniment a fost o surpriză imensă să văd mulți specialiști cu experiență vastă în organizarea transportului internațional.

 În ciuda faptului că acestea au fost primele târguri de locuri de muncă la care am participat, am fost foarte mulțumită de faptul că atât de mulți specialiști cu experiență au venit la stand-ul nostru pentru a solicita posturile de care erau interesați ”, conchide managerul AsstrA HR Aleksandra Pakush.

 Târgurile de locuri de muncă ajută nu numai să atragă potențiali candidați, ci și să creeze conștientizarea mărcii într-o anumită industrie și să stabilească relații profesionale valoroase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =