..." />

AsstrA ajută Serbia să se aprovizioneze cu Materiale Medicale

Situațiile dificile adună mereu oamenii. Pandemia recentă nu a dus numai la închiderea și blocajele frontierelor, ci și la reamintirea importanței de a sprijini și ajuta pe ceilalți, indiferent de circumstanțe.

În mai 2020, la inițiativa guvernului chinez, 48 de vagoane cu echipament individual de protecție au fost livrate în Serbia pentru lucrătorii din domeniul sănătății. 300 de tone din acest echipament de urgență au fost trimise pentru livrare din orașul chinez Wuhan.

Operatorii feroviari din Wuhan au apelat la grupul corporativ AsstrA cu o cerere de livrare de ultimă milă. Rezultatul a fost un tren cu echipament medical care tranzita prin capitala Ungariei Budapesta. Grupul corporativ AsstrA a gestionat cu succes această livrare de „ultima milă” de containere de măști medicale și non-medicale, costume de protecție și termometre fără contact din Ungaria până în Serbia.

„Platforma terminalului feroviar de la Belgrad este mai scurtă decât cea din Wuhan, de unde își are originea expedierea. Prin urmare, terminalul sârb nu a putut găzdui un tren cu 48 de vagoane container ”, spune Vladislav Martin, Specialist la Divizia Feroviară AsstrA din China.

În terminalul unguresc Metrans, 8 vagoane au fost decuplate din tren și încărcate pe camioane de transport containere. Echipa AsstrA s-a asigurat ca toate containerele au ajuns cu succes la destinația finală în Celebia, un sat din Serbia.

„Proiectul a fost implementat cu acordul unor oficiali de top din Serbia și China. Pentru livrare promptă, a fost deschis un „coridor verde”. Acum, Serbia a stocat produse medicale pentru cel de-al doilea val COVID-19. Echipa AsstrA se bucură că a făcut parte din acest proiect internațional care a contribuit la combaterea răspândirii coronavirusului, spune Vladislav Martin.

 

 

by asstra.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen + 19 =