Asigurarile de sanatate individuale au reprezentat motorul de crestere in aceasta perioada

Daniela IONESCU, Director Divizie Vanzari Asigurari Viata si Sanatate, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari a fost invitata la rubrica „#StamAcasa, dar continuam” a revistei 1asig.

„Noi am reusit chiar sa depasim asteptarile pe care le aveam anul trecut pe vremea aceasta. Nu am avut cum sa indeplinim planurile pentru martie si aprilie 2020, dar ne-am descurcat onorabil. Lucram intr-o companie foarte serioasa si asta ne da incredere. Nu ne putem astepta sa ni se micsoreze targeturile doar ca sa ne simtim noi confortabil. Important este ca toate platile pe care le are de facut compania sa se poata realiza ca si pana acum. Angajatorul te sustine, dar trebuie sa sustii si tu angajatorul cand are nevoie” a declarant Daniela IONESCU.

Pe segementul pe care il coordoneaza, asigurarile individuale de sanatate au fost motorul de crestere in aceasta perioada. Motivul identificat este ca romanii constientizeaza mai mult ca oricand imprevizibilul din viata lor. Faptul ca suntem in plina pandemie nu face ca celelalte probleme de sanatate sa dispara.

„In aceasta perioada ne adaptam. Am mutat dialogul cu clientii in mediul online si este poate chiar mult mai eficient asa. In confortul casei sale si cu ceva mai mult timp la dispozitie sa asculte, clientul este receptiv si se simte confortabil sa discute despre viitor. Piata de asigurari de sanatate se poate contracta, dar partea buna este ca reprezinta o piata foarte tanara, iar contractarea sa nu poate fi semnificativa. Loc de crestere ramane in continuare foarte mult”, a concluzionat Daniela IONESCU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × four =