Având în vedere pr..." />

ARR amână sesiunile de examinare programate

Având în vedere prevederile art. 2 din Hotărârea nr.6/09.03.2020 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, respectiv:

Art. 2 Se aprobă suspendarea procesului de învățământ în unitățile școlare publice din învățământul preșcolar, primar, gimnazial, liceal, post liceal și profesional, în perioada 11-22.03.2020, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației la nivel național, vă comunicăm faptul că sesiunile de examinare programate, conform calendarului de examinare teoretică al Autorității Rutiere Române – A.R.R., la data de 14, 15, 21 și 22 martie 2020, se amână pentru o dată ce va fi comunicată ulterior și, în funcție de evoluția situației la nivel national, există posibilitatea de a fi amânate și alte sesiuni programate după data de 23.03.2020.

Totodată, Autoritatea Rutieră Română – A.R.R. actualizează în permanență site-ul www.arr.ro cu informațiile de interes national privind NOUL CORONAVIRUS (Covid-19), pe care vă rugăm să le consultați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + seven =