Move Expert își prezintă serviciile ..." />

Aplicatia Move Expert App

Move Expert își prezintă serviciile prin intermediul unui site web actual și complet care permite descoperirea ofertelor grupului în numai câteva clicuri.

Pentru a se adapta mobilității clienților noștri și diferitelor rezoluții ale ecranelor, site-ul a fost dezvoltat pe baza unui responsive design astfel încât toți utilizatorii să îl poată accesa cu ușurință, folosind un smartphone sau o tabletă. Site-ul este construit în jurul principalelor noastre servicii : rezervări de feribot, reprezentarea transportatorilor, rambursare de TVA, soluții pentru cardurile de carburant și taxele de drum.

Clienții noștri pot accesa site-ul, precum și toate serviciile noastre folosind site-ul principal www.move-expert.com care dă acces și la cele două sub-domenii:

ferrybooking.move-expert.com : rezervări de feribot

posting.move-expert.com : reprezentarea transportatorilor

În cadrul serviciilor de reprezentare a salariaților în Europa, Move Expert, specialist în domeniul serviciilor destinate transportatorilor rutieri, lansează o aplicație mobilă specifică, pentru a-și crește astfel leadership-ul tehnologic pe piață și pentru a răspunde cererii crescute pentru acest serviciu.

De acum înainte, toți conducătorii auto detașați în Franța (Macron), în Germania (MILOG) și în Austria (LSDB) vor putea să dispună oricând de certificate, în format electronic, mai ales în caz de control.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google play și App Store, cu denumirea de Move Expert app , pentru toți clienții noștri, peste 6000 de societăți de transport în prezent.

Treptat vor fi adăugate funcționalități noi pentru conducătorii auto și pentru societățile de transport, pentru a oferi acestora un acces rapid și simplificat la toate ofertele noastre, folosind aplicația Move Expert.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − one =