Gr..." />

Alstom şi TMH vor să producă locomotive de manevră în Rusia

Grupul francez Alstom, una dintre cele mai importante companii din lume în domeniul producerii de echipamente energetice și feroviare, şi producătorul rus de echipament feroviar Transmashholding (TMH) sunt în negocieri pentru implementarea unui proiect ce vizează dezvoltarea unei noi linii de produse privind locomotive diesel de manevră. foto

„Credem că este important să dezvoltăm acest proiect. Ca acţionar (al THM) considerăm că este necesar deaorece nu toate liniile din Rusia sunt electrificate şi va fi întotdeauna nevoie de locomotive diesel”, a declarat Bernard Gonnet, Senior Vice President a Alstom.

În opinia sa, crearea unei asemenea locomotive ar putea însemna „începutul unei evoluţii diesel” pentru Alstom, iar circa 70% din asemenea proiecte ale companiei sunt de obicei implementate prin investiţiile furnizorilor externi care investesc în producţia acestor componente, a menţionat Gonnet.

„Conform filosofiei Alstom, dacă există un nou motor, trebuie să existe şi o nouă locomotivă, iar în acest sens ne gândim că este inutil să instalăm un nou motor pe o caroserie veche”, a precizat Gonnet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 1 =