ALD Automotive lansează ALD Electric, primul produs de leasing operațional pentru autovehicule electrice și hibride plug-in din România

• Bonus de mobilitate: clienții pot accesa o mașină convențională suplimentară, pentru 20 de zile pe an, pentru deplasări mai lungi sau în destinații unde nu există stații de încărcare
• În plus, produsul poate include stații de încărcare pentru autovehicule, costurile fiind incluse în rata lunară

București, 12 aprilie 2017 – ALD Automotive, companie de top pe piața de leasing operațional, lansează ALD Electric, primul produs de leasing operațional cu servicii incluse pentru autovehicule electrice și hibride plug-in disponibile în România.

Noul serviciu face parte din programul ALD Bluefleet, prin care ALD Automotive propune soluții pentru limitarea emisiilor de CO2 și a consumului de carburant și oferă consultanță companiilor pentru ca politicile lor auto să aibă un impact cât mai redus asupra mediului.

„La nivel global, Europa este considerată un hub al mașinilor electrice, iar înverzirea flotelor auto este o tendință ce se va impune în România și la care avem semnale că vor adera tot mai multe companii în următorii ani. În acest sens, ALD Electric este un produs gândit pentru companiile early adopters, care implementează sau au în plan politici de înverzire a parcului auto”, spune Frédéric Banco, director general al ALD Automotive România.

ALD Electric oferă serviciile standard precum livrarea și înmatricularea autovehiculelor, asigurările, asistență pentru vehicul și șofer, mentenanță, managementul anevelopelor, inclusiv un autovehicul de înlocuire pentru un kilometraj nelimitat.

Clienții care optează pentru soluția ALD Electric beneficiază de un bonus de mobilitate, având acces la un autovehicul convențional pentru 20 de zile pe an, pe care îl pot utiliza în deplasări mai lungi sau în destinații unde nu există stații de încărcare. Acest avantaj de mobilitate sporită vine suplimentar față de autovehiculul de înlocuire, care poate fi accesat pe perioada standard definită la încheierea contractului.

În plus, acestor beneficii le poate fi atașat orice serviciu din gama extinsă oferită de ALD Automotive în România.
De asemenea, produsul ALD Electric poate include și stații de încărcare pentru autohevicule electrice și hibride plug-in. Costul stației de încărcare este inclus în rata lunară stabilită la încheierea contractului, iar montajul este realizat la sediul clientului, de către partenerul agreat de ALD Automotive pentru acest tip de servicii.

Prima stație va fi montată la sediul ALD Automotive, în București, unde angajații și clienții își vor putea încărca autovehiculele electrice și hibride plug-in.

ALD Automotive continuă să mărească numărul de mașini electrice și plug-in în flota proprie, adăugând recent mai multe autovehicule care vor fi utilizate de angajații companiei, în interes de serviciu, și vor putea fi solicitate în test drive de clienți.

Société Générale

Société Générale este unul dintre cele mai importante grupuri europene de servicii financiare. Sprijinindu-se pe un model diversificat de bancă universală, Grupul îmbină soliditatea sa financiară cu o strategie de creștere durabilă și își dorește să fie perceptut ca bancă de referință pentru calitatea relațiilor cu clienții, recunoscută pe toate piețele pe care activează, aproape de clienții săi, aleasă pentru calitatea și angajamentul echipelor sale.

Société Générale joacă un rol important în economie de 150 de ani. Cei mai mult de 148 000 de colaboratori, care lucrează în 76 de țări, îi servesc în fiecare zi pe cei 32 de milioane de clienți ai grupului din întreaga lume. Echipele Société Générale acordă consiliere și servicii clienților persoane fizice, companiilor și comunităților pe trei linii principale de activitate:

 Bancă de retail în Franța, sub mărcile Société Générale, Crédit du Nord și Boursorama, rețeaua de sucursale a Société Générale. Crédit du Nord și Boursorama oferă o gamă completă de servicii financiare multicanal dezvoltate cu cele mai performante inovații digitale;
 Bancă internațională de retail, servicii financiare și asigurări – prezentă în economiile emergente și în activitățile specializate cele mai importante;
 Banca clienților corporativi și de investiții, administrări de active, private banking și servicii pentru investitori, cu expertiză recunoscută, clasificări în topuri internaționale și soluții integrate.

Société Générale este inclusă în componența principalilor indici de dezvoltare durabilă: FTSE4Good (Global și în Europa), Euronext Vigeo (Global, Europa, Zona Euro și Franța), ESI Excellence (Europa) Ethibel și 4 dintre indicii STOXX ESG Leaders. Pentru mai multe informații, puteți urmări contul twitter @societegenerale sau vizita site-ul www.societegenerale.com

ALD Automotive

ALD Automotive este divizia specializată în leasing operațional și administrarea flotelor de autovehicule a Grupului Société Générale. ALD Automotive este unul dintre cei mai mari furnizori din Europa și o companie de referință pe piața sa:
 Operează în 41 de țări,
 Are 6.000 de angajați,
 Administrează peste 1.400.000 de autovehicule (31 decembrie 2016).

Combinând profesionalismul și calitatea serviciilor, ALD Automotive oferă companiilor soluții integrate cu valoare adăugată atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Pentru mai multe informații, puteți urmări compania pe LinkedIn sau puteți vizita adresa: www.aldautomotive.com.

ALD Automotive în România

Operațională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupe Société Générale și a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operațional full service, asigurând finanțarea și o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 și ISO 14001:2005.

Pentru mai multe informații, puteți urmări compania pe LinkedIn sau puteți vizita adresa: www.aldautomotive.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − eleven =