Tra..." />

ALBA IULIA Protest al cărăușilor contra Codului Rutier nou

Peste 150 de transportatori din Alba au protestat sâmbătă pe străzile oraşului Alba Iulia. Transportatorii sunt nemulţumiţi că ministerul şi guvernul nu şi-au respectat promisiunile făcute protestatarilor, dar reclamă şi sancţiunile aspre ce ar urma să fie incluse în noul cod rutier.

„Opriţi jaful! Stop abuzurilor! Jos incompetenţii”, ”De pe noi ne omorâţi, pe cine mai jecmăniţi”, „Vrem drumuri şi autostrăzi, nu doar taxe şi amenzi”, „Ministerul Transporturilor, ministerul hoţilor”, „ITSR în floare, iar transportatorul moare” sunt câteva dintre sloganele afişate pe maşinile şoferilor.

Coloana de maşini de mare tonaj şi autoutilitare, însoţită de echipaje de poliţie din cadrul IPJ Alba a pornit de la ieşirea din oraş, zona “Ambient”, a străbătut principalele străzi şi au continuat spre ieşirea din Alba Iulia spre Cluj.

Coloana de camioane, dube şi autoturisme a urmat un traseu prin oraş convenit iniţial cu cei care au autorizat protestul. În zona gării, autovehiculele cu masa mai mică de 3,5 tone s-au îndreptat spre sediul Prefecturii, iar camioanele spre Partoş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + 9 =