Aeroportul din Arad va benefi..." />

Aeroportul din Arad va fi extins

Aeroportul din Arad va beneficia de o investiţie de aproximativ două milioane de euro, pentru extinderea aerogării în spaţii ale terminalului cargo, finanţarea fiind asigurată de firma care a câştigat licitaţia pentru proiectare şi realizarea lucrărilor şi care îşi va recupera banii după patru ani.

Conducerea Aeroportului Arad a semnat un contract pentru lucrări de extindere a aerogării prin realizarea unui terminal separat pentru plecări, care va fi amenajat în spaţii actuale ale terminalului de mărfuri.

Licitaţia a fost câştigată de firma braşoveană ICCO Energ, după ce aceasta a depus singura ofertă, reprezetanţii aeroportului explicând lipsa altor participanţi la licitaţie prin faptul că finanţarea investiţiei trebuie asigurată în proporţie de 95 la sută de către câştigător, în timp ce diferenţa de cinci procente este asigurată de Consiliul Judeţean Arad, care deţine baza aeriană.

Contractul semnat cu firma braşoveană prevede asigurarea finanţării, realizarea proiectării lucrărilor şi executarea acestora în termen de 12 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 1 =