Acţiune a poliţiei, la nivel naţional, pentru reducerea riscului rutier

Direcţia Rutieră şi Direcţia de Ordine Publică din cadrul IGPR vor coordona, în perioada 26-28 noiembrie, o acţiune la nivel naţional pentru reducerea riscului rutier. foto

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES la activităţi vor participa atât poliţişti de la rutieră, cât şi poliţişti de ordine publică, care vor folosi toate echipamentele de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor aflate în dotare.

Dispunerea poliţiştilor în teren şi acţiunile întreprinse pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie grave se va face ţinând cont de intervalele orare şi zonele cu risc crescut identificate în urma analizelor efectuate la nivel local.

Pe lângă activităţile de prevenire a evenimentelor rutiere, poliţiştii vor acţiona în sistem integrat pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică.

Activităţile vor fi coordonate de adjuncţii şefilor de inspectorate judeţene, al DGPMB şi Secţiei de Poliţie Autostrăzi, fiind conduse efectiv de şefii serviciilor de poliţie rutieră şi de ordine publică… citește tot aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 5 =