România îşi intensif..." />

Acord România – China pentru infrastructură

România îşi intensifică relaţiile bilaterale cu China în domeniul infrastructurii rutiere şi nu numai, odată cu semnarea unui acord de cooperare în acest sens, document ce urmează să fie parafat în această săptămână la Beijing.

Aprobarea şi intrarea în vigoare a “Acordului de cooperare dintre Guvernul României şi Guvernul R.P. Chineze cu privire la intensificarea cooperarii bilaterale în domeniul infrastructurii” şi a posibilităţilor de implementare concretă a acestui Acord, se află pe agenda vizitei de lucru la Beijing a ministrului delegate pentru proiecte de infrastructură, Dan Şova.

Conform unui comunicat remis de Departamentul Proiectelor de Infrastructură de Inters Naţional şi Investiţii Străine, ministrul Şova se va afla, în perioada 2-7 septembrie, în China, şi va participa la forumul de afaceri româno-chinez, la lucrările comitetului consultativ româno – chinez în domeniul construcţiei infrastructurii de transport şi la lucrarile şedintei plenare a celei de-a XXIII-a Sesiuni a Comisiei guvernamentale româno – chineză de cooperare economică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × five =