Poliţiştii din ..." />

A încercat să vândă o autoutilitară închiriată!

Poliţiştii din Dâmboviţa au depistat un bărbat bănuit că ar fi vândut un autoturism închiriat de la proprietarul de drept. Acesta a fost reţinut şi urmează să fie prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Pe 11 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte – I.P.J. Dâmboviţa au identificat un bărbat de 62 de ani din Baia Mare, pe care îl bănuiesc de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Din cercetări a reieşit că pe 28 februarie 2013 acesta ar fi închiriat pentru şapte zile o autoutilitară de la un bărbat din Târgovişte. El ar fi încheiat un contract de închiriere, autentificat la notar.

Ulterior, cel în cauză ar fi vândut autoutilitara fără drept, pe teritoriul Ucrainei. Bărbatul este bănuit de comiterea de astfel de fapte şi în judeţele Botoşani, Bistriţa-Năsăud şi Alba.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − eight =