Drumarii au redeschis circulaţia..." />

A fost redeschisă Transalpina

Drumarii au redeschis circulaţia pe Transalpina până în staţiunea Rânca din judeţul Gorj. Acum stratul de zăpadă de pe carosabil nu depăşeşte doi, trei centimetri şi sunt obligatorii anvelopele de iarnă, potrivit Radio România Actualități. foto

Totodată, sunt recomandate inclusiv lanţurile pe zăpada frământată.

Transalpina a fost închisă mai bine de 12 ore din cauza vântului puternic, care a spulberat zăpada de la acostament, dar şi a vizibilităţii de câţiva metri.

În judeţul Gorj se circulă fără probleme deosebite pe DN 66, în defileul Jiului. Atenţie, totuşi, la trecerile de pe tronsoanele recent asfaltate la cele cu denivelări mai vechi; respectaţi şi restricţiile de viteză.

Conduceţi prudent pe DN 67, între Drobeta-Turnu Severin şi Târgu Jiu, pe Dealul Colibaşi, la Km 22, în judeţul Mehedinţi, carosabilul este afectat din cauza infiltraţiilor de apă.

Se menţine restricţia de tonaj pe DN 2F, între localităţile vasluiene Dragomireşti şi Ivăneşti, DN 2F fiind o arteră principală care asigură legătura între Vaslui şi Bacău.

Carosabilul este parţial uscat pe DN 7 – Valea Oltului, umed pe DN 1 – Valea Prahovei, cu rafale de vânt în staţiunile prahovene, dar şi pe DN 1, la Cheia. Începe să se usuce asfaltul pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 5 =