Compan..." />

72 000 de amenzi pentru neplata taxei de pod la Fetești

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) a emis în ultimele șase luni (perioada iulie –decembrie 2015) aproximativ 72 000 de amenzi pentru neplata taxei de pod la Fetești pe Autostrada Soarelui, acestea urmând să ajungă la domiciliul proprietarilor de autovehicule în cel mult o jumătate de an de la constatarea contravenției, informează Radio România Actualități. foto

Tariful pentru trecerea podurilor dunărene de la Fetești –Cernavodă pornește de la 13 lei pentru autoturisme, iar amenda minimă este de aproape 130 de lei dacă este plătită în două zile lucrătoare.

Alte 17 000 de amenzi au fost deja expediate șoferilor care nu au plătit taxa de la Fetești în perioada mai –iunie 2015. Spre deosebire de amenda pentru lipsa rovinietei (nu mai mult de o sancțiune la 60 de zile), amenzile pentru neplata podului la Fetești pot fi aplicate pentru același autoturism de mai multe ori în ziua trecerii pe A 2.

CNADNR reamintește șoferilor că taxa de la Fetești se poate achita cash pe banda dedicată cu bariere, prin SMS sau la benzinăriile din toată țara care comercializează și rovinietă (lanțurile de benzinării aparținând OMV, Petrom, Rompetrol și Mol).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + three =