Pat..." />

4 drumuri naţionale sunt încă închise din cauza viscolului

Patru drumuri naţionale din Moldova şi Dobrogea sunt închise la această oră, din cauza viscolului puternic. Pe altele se circulă cu dificultate. foto

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de poliție, că circulaţia rutieră este închisă temporar pe sectoarele a patru drumuri naționale, după cum urmează:

– DN24C Manoleasa- Rădăuţi Prut (județul Botoșani);

– DN 29 Botoșani – Săveni – Manoleasa (județul Botoșani); 

– DN 29A Dorohoi – Rădăuți Prut (județul Botoșani);

– DN 3 Ostrov – Băneasa (județul Constanța);

Nu sunt semnalate probleme deosebite referitoare la circulația pe infrastructura feroviară şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.

Pe DN24D Vârlezi – Cuca (județul Galați) este instituită o restricție de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, iar pe DN 7C, între kilometrii 57 și 104 (în zona localității argeșene Arefu), o restricție de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Pe tronsonul Autostrăzii A2 Lehliu – Fetești, pe sensul de circulație Constanța – București, se circulă cu viteza de maximum 50 km/oră, fiind instituită restricție în acest sens.

Nu sunt aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise. În schimb, traficul feroviar pe segmentul de cale ferată Ploieşti – Urziceni este închis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 1 =