Shell a deschis cea mai mare statie de alimentare diesel din Austria, dedicata camioanelor. Noua statie Shell Wörgl West

Cea mai tranzitata ruta din Austria. 8 benzi de asteptare si 16 pompe cu debit marit. Peste 30 de spatii parcare HGV, securizate. Toate serviciile disponibile in statie.

oua statie Shell Wörgl West, situata pe A12, aproape de granita Austriei cu Germania are acum 8 benzi de camioane cu 16 pompe automate (cu debit marit), locuri suplimentare de parcare si servicii dedicate conducatorilor auto.

In plus, capacitatea de stocare de 750.000 litri diesel si AdBlue o situeaza pe primul loc in topul statiilor pentru camioane din Austria si pe locul 3 in Europa, dupa Berchem (Luxemburg) si Maribor (Slovenia). Iar cu noul diesel FuelSave, camioanele pot obtine economii la carburant de pana la 3% din consum!

SERVICII DEDICATE TRANSPORTATORILOR

Noua statie dispune de 30 spatii de parcare HGV cu sisteme de monitorizare video si control prin bariere la intrare si iesire.

Shop-ul, cu o suprafata generoasa, ofera toata gama de alimente si bauturi. In plus statia ofera servicii gratuite WiFi atat in zonele de fumatori cat si in zonele de nefumatori. De asemenea, conducatorii auto au la dispozitie dusuri moderne, servicii de spalatorie si uscare.

Statia Shell Wörgl West este cu adevarat o statie dedicata transportatorilor, cu servicii complete incepand de la alimentare, parcare, spalatorie camioane si pana la plata taxelor pentru GoBox sau TollCollect. Totul, la standardele Shell.

Pe scurt, statia Shell Wörgl West este cea mai moderna statie din zona si pune la dispozitia clientilor euroShell urmatoarele facilitati:

  • 16 pompe automate cu debit marit, pentru camioane;

  • Plata direct la pompa;

  • Ad Blue direct la pompa;

  • 8 benzi de asteptare;

  • Dusuri si spatii special amenajate pentru conducatorii auto;

  • Shop si restaurant;

  • Parcare pentru aproximativ 30 de camioane.

Descoperiti noua statie Shell Wörgl, la urmatoarele coordonate GPS:
Shell Autohof Gewerbepark 3, 6300 Wörgl,
Austria 47.483176, 12.02908

Harta statiei:ret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 2 =