Până la înc..." />

„Poșta Rusiei” va folosi mașinile electrice

Până la începutul Jocurilor Olimpice de iarnă din Soci, care vor avea loc în anul 2014, întreprinderea „Poșta Rusiei” planifică să achiziționeze 100 de mașini electrice marca Renault. foto

Directorul societății, Alexandr Kiselev, a precizat că mașinile vor fi cumpărate pentru biroul regional din ținutul Krasnodar. 70 dintre acestea vor fi Renault Kangoo ZE şi alte 30 Renault Twizy. „Testarea automobilelor are loc la Moscova, apoi la Sankt- Petersburg. Studiem problemele legate de eficiență, întreținere și reparație, în special a rețelei electrice și a bateriei. Ne interesează în special testarea pe timp de iarnă”, a menționat Kiselev.

Mașinile electrice pentru instituția poștală sunt avantajoase din considerente economice și ecologice. Kiselev a mai spus că pe viitor Poșta Rusiei intenționează să mai achiziționeze mii de Renault Kangoo și mii de Twizy pentru sucursalele din întreaga țară.

La rândul său, reprezentantul Renault, Vasili Minakov, a confirmat discuţiile cu „Poșta Rusiei”. „Sarcina noastră este să studiem posibilitățile de a lansa acest proiect pe piața rusă”, a spus el, precizând că Renault mai are în Rusia clienți de o asemenea importanță, care vor testa mașinile electrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + 14 =